My Lifestyle


TIKUS !
Wednesday, 14 December 2011 | 16:51 | 0 Words
Pagi2 lagi if dikejutkan dgn satu jeritan yg kuat dari mama if . if yg tengah tido terus gi kat mana tanya kenapa dia jawab ada tikus humm tikus ja pon kecoh satu rumah , if buat tak layan ja dkt tikus tu if gi basuh muka tiba2 if nampak org gaji if tgh menari terlompat-lompat sambil menjerit-jerit rupa2 tikus kacau dia buat keja .if dgn ngantoknya kena paksa kill tikus tu penat if mengejar nasib baik ada adik if tlg sekali licik jugak tikus ni .if ada seekor kucing kat umah if . if suruh cat if kejar tikus tu dia kejar tapi bila dia gi dkt tikus tu ja tak berani sentuh adoi ingatkan dia blh bantu if sebaliknya penakot rupanya cat if ni tak pa lah at last sekali if kill jugak tikus guna penyapu .bersepah abis rumah disebabkan seekor tikus ja . penyapu tu if namakan  penyapu maut heheh even if pukul tikus tu banyak kali baru nak mati. letih if dibuatnya . tapi tak pa sbb exercise pagi2 la kata kan .tak blh harap kat cat if ni berani buli anak tikus ja bapaknya tak berani plk  , laju o tikus lari  melompat-lompat pun ada if kejar tikus tu pun kena lompat mcm tikus tu heheh , oky la tu je nk post . bye2

p/s : pnat kjar tikus X|
Kamen Rider Decade
Monday, 12 December 2011 | 00:48 | 0 Words


Kamen Rider DECADE , huh even if umur 15 tahun pon if still layah cerita ni heheh . ramai org kata cerita ni untuk budak2 , betul ka ? for me cerita ni org dewasa pon boleh tgk , biar lah org nak kata apa pon janji if happy bila tgk cerita ni heheh  (^.^) , skrg ni Kamen Rider baru dah keluar tapi if still nak tgk cerita ni . Dalam banyak2 kamen Rider if paling minat kamen rider Decade ni even dia warna pink . korang jangan ingat asalkan warna pink ja pompuan , tu la  banyak tgk power ranger sangat hehehe lelaki pon ada taw . korang try tgk cerita ni tgk heheh if selalu tgk cerita ni ngan adik if . dah la if pon x tahu nak tulis apa dah takat ni ja la if blh tulis :D
RebirthRO
Saturday, 10 December 2011 | 02:33 | 0 Words
ni antara if punya character dlm RebirthRO :D



Game RebirthRO , if suka main game online ni , if main game ni time if tak taw nak buat apa if main la game RebirthRO ni . Dlm game ni if ada ramai kwn2 yg baik2 n ada yg nakal jugak , best berkawan dgn org2 dlm RebirthRO ni . eh if lupa plk nak describe game ni kat korang . RebirthRO ni kita kena survive dlm dunia Rebirth mcm game jin online la . RebirthRO ada 3 server such as loki , eir n try . if main server loki  , character if dlm RebirthRO nama SoS tiRam pm la if  kalau korang main game ni jugak .  :D
Novel if
Friday, 9 December 2011 | 09:20 | 0 Words
Tak Bisa Memilihmu nama novel ni  . Novel ni my mom yg belikan , best taw ! if baca time if boring la, if ni nak kata minat baca novel tak lah sgt just  baca pada waktu lapang ja  daripada melakukan perkara-perkara yg x berfaedah baik baca novel kan .Novel ni menceritakan tentang sebuah kumpulan , nama kumpulan tu 6ixth sense , mesti la korang kenal kumpulan 6ixth sense ni kan  sbb diaorg terkenal dkt malaysia , if minat lagu2 6sense sense best taw , tak puas if baca novel ni rasa mcm nanak baca banyak kali ja , korang cari la novel ni baca  novel ni best taw ending dia lagi best heheh!  :D